Thursday, July 28, 2011

Soalan Lelaki Suka Tanya Tapi Perempuan Tak Suka Jawab

haha...pesal tetibe plak tajuk aku nie? ada pape ke?

xderlah...sebenarnya da lama ada idea nak tulis menda nie, cuma belum berkesempatan lagi...

and, baik aku tulis awal2 sebelum aku ade bf...nanti kalo aku tulis mase aku ade bf, nanti org tue ingat aku kutuk dia pulak kan?

so, aku just nak tulis soalan2 yang pernah ditanya oleh lelaki dan perempuan (macam aku) tak suka nak jawab.

macam mana nak tau kau tu perempuan macam aku? kalau kau tak setuju ngan komen aku, maknanya kau tak hardcore macam aku hehe (no offence ya)...

jadi, mempersembahkan....



1) Awak dah mandi belum?

>>>uiks, nape tanye aku da mandi belum? adoyai...cam censored jer..hermn...

2) Awak dah solat? Tak baik tau melambat-lambatkan solat.

>>>amboi, tanye org je kejanya...diri sendiri? dah solat belum? nie kisah benar tau, aku penah jumpa org yg asyik tanya mcm tue tp diri sendiri tak buat pon!

>>>kalau period camne nak jawab? nak menipu kang tak baik, nak berterus-terang tak bezt la weh...

3) Awak pakai baju tidur ke? Ke awak pakai baju apa?

>>>ish ish ish...nie lah soalan yang paling aku menyampah! apa kes? bahaya dowh! ingat aku tak tau? hermn....



ermn...da tak bole nak fikir la soalan ape lagi yg lelaki suke tanye nie tapi aku tak suke jawab...sorry lah yer guys, ak tatau kalau soalan nie soalan biasa jer bagi org yg dah bercouple bertahun-tahun...

tapi untuk pompuan mcm ak nie, i x biaserlah u...hish, menyampah!


2 comments:

FarhanahAdzlan said...

haha..klaka la..sepak je orang laki yg camtu..sya memang ganas..haha...=)

Aziemah Gekozen said...

haha...mmg ganas la kalo nak sepak...(mslahnye kaki x sampai nak sepak..haha) ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts